Skip to content Skip to footer

Χαιρετισμός του διευθυντή του ΔΠΜΣ Δρ. Κωνσταντίνου Μαρινάκου

Βασικός στόχος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων – Executive MBA in Hotel Management» αποτελεί η παροχή υψηλής ειδίκευσης και εκπαίδευσης στον κλάδο της φιλοξενίας, ώστε οι απόφοιτοι μας να είναι σε θέση να προσφέρουν υψηλές διοικητικές υπηρεσίες σε όλους τους τομείς των ξενοδοχείων, ακολουθώντας τη συνολική ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος αλλά και τη φήμη της Ελλάδας ως κορυφαίου παγκόσμιου προορισμού.

Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στον εμπλουτισμό των γνωστικών αντικειμένων και τις καινοτόμες μεθόδους εκπαίδευσης, γεγονός που το καθιστούν πλέον ένα από τα κορυφαία προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών διεθνώς στον κλάδο της φιλοξενίας.

Περιλαμβάνει γνωστικά αντικείμενα που έχουν διαμορφωθεί σε συνεργασία με εκπροσώπους και στελέχη της αγοράς, σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Παράλληλα, αποτελεί την μοναδική εκπαιδευτική διαδρομή στην χώρα μας που παρέχεται από Δημόσια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα για απόκτηση υψηλής ποιότητας γνώσεων στην  Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων.

Κύρια, διαφοροποιητικά στοιχεία του Προγράμματος -σε σχέση με τα υπόλοιπα προσφερόμενα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών γενικά  στον Τουρισμό-  αποτελούν η παροχή απόλυτα εξειδικευμένων γνώσεων, η πολυετής και υψηλή ποιότητα διδακτικής και επαγγελματικής εμπειρίας του ακαδημαϊκού του προσωπικού και  η ισχυρή διασύνδεσή του με την ξενοδοχειακή αγορά. Τα στοιχεία αυτά το καθιστούν ένα Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών εφάμιλλο των αντίστοιχων κορυφαίων Προγραμμάτων  Μεταπτυχιακών Σπουδών στον κλάδο της φιλοξενίας στο διεθνές περιβάλλον με πολύ υψηλή σχέση ποιότητας/τιμής

Ως ακαδημαϊκό προσωπικό εργαζόμαστε  με στοχοπροσήλωση ώστε οι φοιτητές που μας εμπιστεύονται την επαγγελματική τους ανέλιξη, να λάβουν μια άρτια, σύγχρονη και υψηλής ειδίκευσης επαγγελματική κατάρτιση, που θα αποτελεί βασικό εφόδιο για τους ίδιους και θα τους καθιστά περιζήτητους στην ξενοδοχειακή αγορά εργασίας.

Επενδύοντας στον ανθρώπινο παράγοντα θέτουμε τις βάσεις για την ανάπτυξη ενός, ανταγωνιστικού και ποιοτικού στελεχιακού ξενοδοχειακού δυναμικού σε διεθνές περιβάλλον.

 

Κων/νος Μαρινάκος

Διευθυντής ΔΠΜΣ

Διοίκηση   Ξενοδοχειακών   Επιχειρήσεων

Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού – ΠΑΔΑ